welch

 

 

 

Après la recette du Welsh façon Philippe Etchebest, voici ma recette

 

Difficulté : Facile

 

Préparation : 5 min

Cuisson : 5 à 10 min

 

Ingrédients pour 4 personnes / Pou 4 personn' :

 

4 tranches de pain de mie / 4 trinqu' ed'pain d'mie

600 g de cheddar râpé / 600 g ed'cheddar râpé

10 cl de bière ambrée / 10 cl ed'bièr' ambrée

Quelques gouttes de sauce Worcestershire / Quec'gouutt" d'sauss Worcestershire

 

Préparation :

 

1) Faites griller les tranches de pain de mie. Posez-les au centre de 4 plats individuels allant au four.

Fait' griller chès trinqu' ed'pain d'mie. Posez-les au chint' ed 4 plats individuels allant à ch'four

2) Préchauffez le gril du four

Précauffez ch'gril de ch'four

3) Faites chauffer la bièredans une casserole puis ajoutez le cheddar et faites-le fondre doucement en remuant continuellement. Ajoutez quelques gouttes de sauce Worcestershire

Fait' cauffer l'bier' dins ein'e cass'trol' pis ajutez l'cheddar et fait'-le font' duch'mint in armuant continuell'mint. Ajutez quec'goutt' ed sauss Worcestershire.

4) Versez aussitôt la fondue de cheddar sur les tranches de pain en remplissant les plats. Faites gratiner au four et dégustez avec le reste de bière.

Versez auchitôt l'fondue d'cheddar d'sû chés trinqu'ed' pain in rimplichant chés plats. Fait' gratiner dins'ch'four et dégustez aveuc l'reste de l'bièr.